Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - وزیر صنعت با بیان اینکه مسئولیت اجتماعی شرکت‌ها موجب توسعه مناطق می‌شود، گفت: تجارت خارجی ایران در سال گذشته علی رغم تحریم به ۷۵ میلیارد دلار رسیده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از‌ کاشان‌‌، علیرضا رزم‌حسینی صبح امروز در جمع خبرنگاران ضمن اشاره به تداوم فعالیت شرکت سایپا - سیتروئن کاشان با وجود تحریم‌ها با بیان اینکه اظهار داشت: سال گذشته بیش از 130هزار دستگاه خودرو در سال گذشته توسط این شرکت تولید شد و امسال نیز در نظر دارد تا تولید خود را افزایش دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه ضمن اشاره به برنامه اقتصاد مقاومتی وزارت صنعت، معدن و تجارت افزود: شرکت‌هایی که داوطلب هستند در زمینه مسئولیت‌های اجتماعی اقدامات آموزشی انجام دهند وزارت ضمن در این زمینه برنامه‌ریزی لازم را صورت داده است و شرکت سایپا سیتروئن نیز در این زمینه داوطلب شده است ک قرارداد آن امروز به امضاء رسید.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه اجرای برنامه‌ها در قالب مسئولیت اجتماعی به توزیع متوازن خدمات کمک می‌کند، ابراز داشت: در اکثر کشورها این اقدام صورت گرفته و شرکت‌های مختلفی به ویژه در حوزه معادن و شرکت های بزرگ در این زمینه ورود پیدا کردند.

اعتماد سهامداران ضامن موفقیت های بانک تجارتآغاز ساماندهی مرز باشماق با اعتبار 60 میلیارد تومان؛ تسهیل و رونق تجارت در اولویت‌ قرار گرفتوضعیت تجارت ایران در سال 99 با 1+4 و آمریکا چگونه بود؟

وی با بیان اینکه نزدیک به 300 شرکت در کشور در حوزه مسئولیت اجتماعی ورود پیدا کردند، گفت: این موضوع در راستای رشد منطقه پیرامونی شرکت‌های داوطلب در این زمینه است در حالی که تعهد نسبت به مسئولیت اجتماعی شرکت‌ها موجب رشد در حوزه‌های مختلف می‌شود.

رزم‌حسینی با بیان اینکه مقرر شده است در طرح مسئولیت اجتماعی اشتغال روستایی به اشتغال روستایی و کسب و کارهای کوچک با حمایت شرکت‌های بزرگ ارتقاء پیدا کنند، تصریح کرد: تحریم‌های ظالمانه شدیدی علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی تحمیل شد و فشارهای سنگینی را بخش تولید و به طور کلی اقتصاد تحمل کرد.

وی با بیان اینکه با وجود تمامی این شرایط اما اقتصاد ایران موفق به 75 میلیارد دلار تجارت صادرات و واردات کشور باشد، تاکید کرد: صنعت کشور و آهنگ توسعه اقتصاد کشور متوقف نشده است.

انتهای پیام/801/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مسئولیت اجتماعی شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۸۲۰۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت گام به گام هند در صنعت فضایی

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از نیوساینس، آژانس فضایی هند در سال‌های اخیر بسیار موفق بوده و اعتبار این کشور را در صحنه جهانی افزایش داده است. اگرچه هند دیر به صحنه عملیات‌های اجرایی فضایی پیوست، اما آژانس فضایی این کشور برای دهه‌ها به آرامی و پیوسته در حال رشد بوده و همسو با فعالان این صنعت پیش رفته است. 

رئیس سازمان فضایی هند می‌گوید: «آنچه اکنون می‌بینید محصول چهار دهه سرمایه‌گذاری جدی در این برنامه است که بسیاری از مردم آن را به‌عنوان برنامه‌ای نامناسب و غیر ضروری برای یک کشور در حال توسعه می‌دانستند و رد می‌کردند، اما معلوم شد که در تمام مدت تصمیم هوشمندانه‌ای بوده است» و منجر به این موضوع شد، کشوری که در گذشته معمولا به عنوان یک کشور در حال توسعه شناخته می‌شد در دهه‌های گذشته توانست در حوزه فضا فعالیت‌های بسیار موفقی انجام دهد و یکی از فعالان اصلی این صنعت به شمار آید.

یکی از عواملی که حضور هند در فضا را تقویت کرده است، تلاش‌های طولانی مدت این کشور برای توسعه و بهبود فناوری‌های نوین است. برنامه فضایی هند از سال ۱۹۶۹ شروع شد و از آن زمان تاکنون، هند توانسته است بهبود‌های چشمگیری در زمینه‌های مختلف مانند ساخت ماهواره، پرتاب موشک‌ها و سایر فعالیت‌های فضایی داشته باشد.

توانایی‌های هند در توسعه و پرتاب موشک و ماهواره به این کشور این امکان را داده که خدمات جهانی دقیق‌تر و قابل اعتماد تری را در زمینه مدیریت آب، کشاورزی، حفاظت زیست‌محیطی و مدیریت بلا‌های طبیعی ارائه دهد.

در نتیجه، هند به دلیل پتانسیل بالای فضایی خود، به یکی از اعضای مهم سازمان‌های بین المللی تبدیل شده و توانسته است با فعالیت‌های ثمربخش به پیشرفت خود در این عرصه مهر تایید بزند.

می‌توان گفت که هند با تلاش‌های مستمر و پیگیری اهداف بلند مدت، به یکی از قدرت‌های برجسته در فضای بین‌المللی تبدیل شده است و با گذر زمان احتمالا نقش بزرگتری در عرصه فضایی جهان ایفا می‌کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مبادلات تجاری ایران و‌ سریلانکا دوباره برقرار شد
  • ازسرگیری تجارت ایران و سریلانکا/ پیشنهاد برقراری تجارت ترجیحی
  • جذب ۵۴۰ میلیون دلار سرمایه ارزی در استان هرمزگان
  • فصل جدید تجارت با همسایه غربی
  • چگونه می‌توان زنجیره ارزش پتروشیمی را توسعه داد؟
  • پیشرفت گام به گام هند در صنعت فضایی
  • پیش‌بینی تجارت ۲۰ میلیارد دلاری با عراق/ احداث شهرک صنعتی مشترک
  • وزیر صنعت، معدن و تجارت به استان مرکزی سفر می‌کند
  • اتحاد ایران وعراق مایه ضرر و زیان دشمن و رفاه دو ملت است
  • افتتاح بزرگ‌ترین نیروگاه خورشیدی انشعابی استان تهران به دست هایپراستار